Now Reading
Ne-am despartit din cauza parintilor mei

Ne-am despartit din cauza parintilor mei

Am fost impreuna un an, insa ne-am despartit din cauza parintilor mei care nu erau de acord cu relatia noastra.El acum este implicat intr-o alta relatie, insa isi doreste sa ramanem prieteni… Dar fiecare discutie a noastra duce la relatia ce a trecut si terminam prin a plange amandoi. Imi spune ca nu ma va putea uita niciodata iar povara pe care o duce zi de zi este prea grea. Considera ca el nu ar avea sa-mi ofere tot ce si-ar dori parintii mei pentru mine, fiind sigur ca merit ceva mai bun. As vrea sa stiu ce simte cu adevarat pt mine? Eu il iubesc enorm, avem deja doua luni de cand ne-am despartit iar pe zi ce trece imi este mai greu. O problema ar mai fi ca el este din Bucuresti iar eu din Galati si din acest motiv ne vedeam mai rar. In dorinta de a-l uita am incpeut de curand si eu o noua relatie, insa am realizat ca actualul iubit nu va reusi sa ma faca sa-l uit pe Cristi. Cristi a aflat deja ca am inceput o noua relatie si ma intreaba mereu cum ma inteleg cu acest baiat. Se intereseaza daca il iubesc… Nu stiu ce sa mai cred. Ma iubeste sau nu? Am nevoie de ajutorul dumneavoastra… Multumesc frumos.

Intrebare pusa de: cris, 23

Raspunsul psihologului:

Numai voi doi puteti sti daca va iubiti sau nu. Nimeni altcineva. Dar ceea ce probabil ca ma intrebati de fapt este daca sa va reluati relatia cu Cristi sau nu. Spuneti ca v-ati despartit din cauza parintilor dumneavoastra (adica dumneavoastra le-ati facut pe plac), iar el si-a insusit de fapt parerea lor. Toata lumea pare de acord cu faptul ca Cristi nu este suficient de bun pentru dumneavoastra. Nu credeti ca o eventuala reinnodare a relatiei ar duce la aceleasi probleme ?

Parerea mea este ca mai intai ar trebui sa gasiti ce anume din dumneavoastra (in relatia cu el si in relatia cu parintii dvs) v-a impiedicat sa va continuati relatia cu el si, poate chiar mai important, ce inseamna pentru dumneavoastra iubirea? Ce va asteptati sa primiti de la barbatul care va iubeste ?

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!