Now Reading
Prin aceste gesturi marunte poate incepe o poveste de dragoste

Prin aceste gesturi marunte poate incepe o poveste de dragoste

De catva timp imi place foarte mult de un baiat. Cand ne vedem ne salutam si cam atat. O singura data am discutat ceva mai mult decat ceau. in schimb vorbim pe messenger destul de des. Si am fost la opera impreuna pentru ca am mers mai multi de la scoala, si l-am vazut ca o data se uita la mine si eu nu m-am intors spre el. Intr-un final nu se mai uita si isi pune capul in jos si ofteaza. Ce sa inteleg? Ca totusi as avea sanse cu el? Sau totul este doar in imaginatia mea si ar trebui sa revin cu picioarele pe pamant? VA ROG FORTE MULT SA IMI RASPUNDETI, PENTRU CA ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU MINE.

Intrebare pusa de: Larisa, 15

Raspunsul psihologului:

Gesturile mici alcatuiesc o poveste si o relatie frumoasa. Asadar prin aceste gesturi marunte POATE incepe o poveste de dragoste intre dv si acel baiat.

Care este prapastia care se interpune intre dv si el? Ce va impiedica sa va apropiati mai mult de el? Din ce anume sunt create barierele, distanta?

Numai asa povestea ireala, imaginata din mintea dv poate lua o forma concreta si mai umana. Dra asta ar insemna 2 lucruri: unul, ar fi sa va asumati apropierea si doi, sa va asumati si esecul, posibila respingere.
Desi poate ca suna simplu, nu este deloc asa. Acesti 2 pasi sunt greu de realizat dar nu imposibil.

Exista poate lucruri placute comune, le stiti? Le cunoasteti? Va invit sa descoperiti o lume reala, concreta, care poate fi si dureroasa uneori, intepatoare, dar vie, decat una confortabila, calda dar ireala.
Succes si curaj la a afla si descoperi lumea inconjuratoare!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top