Now Reading
Anul acesta alegem impreuna MARTISORUL perfect

Anul acesta alegem impreuna MARTISORUL perfect

Revista Psychologies

Imediat dupa perioada sarbatorilor de iarna, incepem sa ne gandim la culorile si veselia urmatorului anotimp, Primavara.

Primavara, acoperind cu mainile ei ghioceii- vestitori, s-a ranit la un deget din cauza maracinilor. Din deget s-a prelins o picatura de sange fierbinte care, cazand peste floare, a facut-o sa reinvie.

In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.

Snururile alb- rosii, dar si culorile vesele ale noului anotimp, ne imbie privirile in magazinele Meli Melo – Paris.

Forme multiple, dimensiuni diverse, cat si stiluri pentru toate gusturile. Toate pregatite special pentru sarbatoarea inceputului de sezon.

La Meli Melo – Paris, gasesti trifoiul cu patru foi, dar si elefanti, pisici, fluturi, buburuze, flori, aplicatii din cristale stralucitoare, toate insotite de snurul in doua culori.

Designerii Meli Melo – Paris au pregatit si modele unice cu printuri traditional romanesti.

Pentru ca este vorba de traditie si pentru ca ne dorim sa o pastram, este important sa nu deviem de la ceea ce reprezinta aceasta sarbatoare si sa alegem modele originale, unice, cu semnificatie.

In prezent, martisorul este purtat intreaga luna martie, dupa care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede ca aceasta va aduce belsug in casele oamenilor.

Se zice ca daca cineva isi pune o dorinta in timp ce atarna martisorul de pom, aceasta se va implini numaidecat. La inceputul lui aprilie, intr-o mare parte a satelor Romaniei si Moldovei, pomii sunt impodobiti de martisoare.

Anul acesta, alege din zecile de modele disponibile in magazinele Meli Melo – Paris, sau comanda-le ONLINE, pe www.melimelo.ro .

Primavara este la un pas distanta!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!