CITESTI ACUM
Copiii își imaginează viitorul în noul video realizat de Pandora pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

Copiii își imaginează viitorul în noul video realizat de Pandora pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

copiii-își-imaginează-viitorul-în-noul-video-realizat-de-Pandora-pentru-Ziua-Internațională-a-Drepturilor-Copiilor

În continuarea susținerii parteneriatului cu UNICEF și înainte de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor de pe 20 noiembrie, Pandora a găzduit un atelier creativ pentru a inspira tinerii să își imagineze viitorul. Precum este surprins și în clipul video în care vorbește ambasadoarea Pandora, Millie Bobby Brown, evenimentul care a avut loc în Copenhaga a adus împreună un grup de copii pentru a fi creativi, a visa măreț și a arăta ce pot crea cu niște simple cutii de carton.

Prin exerciții de auto-exprimare facilitate de un consultant creativ, copiii au fost încurajați să își exploreze pasiunile. Fiecare copil a primit o varietate de unelte și materiale și a fost rugat să creeze ceva ce reprezintă aspirațiile lor de viitor. Vocații potențiale din domenii precum design de interior, știința mediului, arhitectură și atletism au reieșit din creațiile vibrante și detaliate.

Julius, 10 ani, spune: „Iubesc să mă gândesc la cum aș construi o casă nouă – cum ar trebui să arate și ce camere ar trebui să fie. Am construit un acvariu cu o experiență de trecere pe sub apă împreună cu sora mea pentru că ea adoră viața în apă”.

Pandora pentru UNICEF (1)

La baza parteneriatului Pandora pentru UNICEF este credința că, având susținerea și instrumentele necesare, tinerii pot să își atingă potențialul și să își găsească propria voce. „Pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor 2020, Pandora stă alături de UNICEF în misiunea organizației de a le oferi tinerilor oportunități de exprimare și dezvoltare,” spune CEO-ul Pandora, Alexander Lacik. „Atelierul nostru a avut ca rezultat un film inspirațional, cu un mesaj important, transmis de Millie Bobby Brown, o susținătoare neînfricată a copiiilor. Toți copiii au visuri, dar nu toți au oportunitățile necesare pentru a le face realitate. Sperăm ca acest video să îi ajute pe admiratorii brandului Pandora din întreaga lume să afle mai multe despre această cauză”.

Printr-un parteneriat mondial de lungă durată care a început în 2019, Pandora susține UNICEF să ajungă la peste 10 milioane de copii și tineri cu oportunități de învățare, auto-exprimare și găsire de locuri de muncă în viitor. „Copiii și tinerii sunt viitorul. Cu ajutorul susținerii din partea Pandora, putem să îi echipăm cu abilitățile necesare pentru a își valorifica energia, entuziasmul și ideile, cu scopul de a deveni cetățeni activi, care își solicită drepturile și contribuie la societățile și economiile țărilor de proveniență,” spune Karen Hækkerup, Director Executiv, UNICEF Danemarca.

Pentru a susține UNICEF cu ocazia Zilei Internațională a Drepturilor Copiilor, Pandora lansează un nou talisman pentru colecția Charms for Change (Talismane pentru schimbare) – un talisman ediție limitată sub forma unui glob care se deschide și dezvăluie o inimă, din valoarea căruia, 59 RON per achiziție vor fi donați către UNICEF. Talismanele pentru schimbare le dau admiratorilor Pandora o modalitate de a contribui unei cauze și a își arăta susținerea pentru cei mai vulnerabili copii ai lumii.

Prin această inițiativă și cele viitoare, Pandora pentru UNICEF încearcă să le dea copiilor o șansă de a își urmări pasiunile și a își împlini potențialul, cu scopul de a deveni următoarea generație de lideri, oameni care produc schimbare și următorii antreprenori – acele minți care vor modela viitorul.

Cu Millie Bobby Brown conducând schimbarea, prin inițierea campaniei pe rețelele de socializare, filmul este lansat pe YouTube. Alătură-te conversației și susține Charms for change (Talismanele pentru schimbare) cu #PandoraForUNICEF și #CharmsForChange.

Pandora pentru UNICEF_vertical (5)DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Bijuteriile Pandora sunt vândute în peste 100 de țări, prin 7,500 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 magazine-concept. Cu sediul central în Copenhaga, Danemarca, Pandora angajează 28,000 de oameni în întreaga lume și își confecționează bijuteriile în cadrul a două facilități din Tailanda ce au certificare LEED, folosind predominant argint și aur reciclat. Compania își propune să își reducă la zero emisiile de CO2 până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets cu scopul de a reduce emisiile în cadrul întregului lanț valoric. Pandora este listată în cadrul bursei de valori Nasdaq din Copenhaga și generează vânzări de DKK 21.9 billion (2.9 miliarde de euro) în 2019.

DESPRE UNICEF

UNICEF lucrează în cele mai dure locuri din lume pentru a ajunge la cei mai dezavantajați copii și adolescenți – și a proteja drepturile fiecărui copil, de oriunde ar fi. În cadrul a 190 de țări și teritorii, facem tot ceea ce este necesar pentru a îi ajuta pe copii să supraviețuiască, să prospere și să își împlinească potențialul, începând din copilăria timpurie și prin adolescență. Urmărește UNICEF pe Twitter și Facebook.

Susține vocile tinere: pentru fiecare talisman Pandora pentru UNICEF vândut între 22 octombrie 2020 și 22 ianuarie 2021, Pandora va dona 59 RON din prețul fiecărei achiziții către eforturile UNICEF pentru copii și adolescenți, incluzând programe în domeniul educației, egalității de gen, cunoașterii drepturilor și implicării civice. Află mai multe pe http://www.pandora.net/universe/pandora-for-unicef/. UNICEF nu sponsorizează nicio companie, brand, produs sau serviciu. Copiii din imagini nu sunt beneficiarii programelor UNICEF.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!