Now Reading
ENJOY TOYOTA FASHION PARTY

ENJOY TOYOTA FASHION PARTY

Revista Psychologies

Pe 11 septembrie, in Gaia Boutique Club, a avut loc evenimentul ENJOY TOYOTA FASHION PARTY, un eveniment dedicat partenerilor si cititoarelor revistei JOY, sponsorizat de TOYOTA si SEPHORA.

 

Cei peste 200 de participanti au putut vedea noua Toyota Yaris Limited Edition, “o masina dedicata femeilor dinamice, pozitive, elegante si atente la detalii, pentru care masina este implicit parte a stiliului propriu” (Irina Izota, Senior Brand Manager Toyota Romania).

Cu aceasta ocazie, revista JOY a invitat trei absolventi de design vestimentar sa creeze o tinuta inspirata de aceasta masinuta cocheta.

 

Cei trei designeri sunt:

 

CATALIN VALEAN

A absolvit in acest an design vestimentar cu Magna Cum Laude la Universitatea de Arte si Design din Cluj Napoca, iar numele tinutei sale este: ROCKY ROAD

 

ALINA MORAR

A absolvit anul acesta design vestimentar la Universitatea de Arte si Design din Cluj, iar numele tinutei sale este: TOYOTA FASHION KIT.

 

ALEXANDRU TUNSU

A absolvit Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, iar numele tinutei sale este: SON WA (SUNCHARIOT)

 

Monica Mihail, Make-up Artist & Brand Manager Too Faced/Sephora a dezvaluit cateva trucuri de make-up la volan, iar Sorin Parcalab de la Club 99 a provocat rasul tuturor cu momentul sau de stand up comedy.

 

In timpul serii a fost organizata si o tombola, iar cele sapte premii oferite au fost: un week-end la munte la volanul unei Toyota Yaris si cazare la Hotel Ramada din Brasov, o tableta Serioux, un GPS Serioux, una dintre cele 3 tinute ale designerilor (la alegere), doua seturi de accesorii Giuka din colectia “Yaris Collection by Giuka” (geanta mare cu portfard si breloc, pe rosu si geanta plic pe turcoaz, cu portfard si breloc), un drive beauty kit Sephora.

 

Sponsori: Toyota Yaris Trend Limited Edition & Sephora

Parteneri: GAIA Boutique Club, Martini Royal. Evian, Redd’s, Santal, Grace Couture Cupcake, Club 99 (stand-up comedy), Five’s International, Serioux, Hotel Ramada Brasov, Designerii Giuka, Alina Morar, Catalin Valean, Alex Tunsu.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!