CITESTI ACUM
Eveniment organizat de Asociatia Secretul Evolutiei la Mamaia

Eveniment organizat de Asociatia Secretul Evolutiei la Mamaia

Asociatia Secretul Evolutiei

Asociatia Secretul Evolutiei vine la Mamaia in perioada 10-16 august 2009, pentru a oferi parintilor informatii esentiale legate de o crestere sanatoasa si armonioasa a copiilor lor.

Vom oferi parintilor informatii cu privire la sanatatea copiilor si la activitatile pe care le desfasuram, iar vineri, 14 august, D-na Dr. Ana Culcer va fi prezenta pe scena Primariei Constanta din centrul statiunii cu o prezentare cu totul si cu totul speciala pentru doritorii de informatii privind sanatatea copiilor.

Principala tema de discutie va fi Sanatatea in vacanta si nu ma refer aici la faptul ca sanatatea isi poate lua vacanta pentru ca acest lucru nu este posibil deoarece cu totii ne dorim sa fim mereu sanatosi, plini de viata si fericiti. De aceea noi am hotarat sa nu oferim sansa sanatatii sa intre in vacanta, astfel noi venim sa va oferim informatii despre sanatate cand voi sunteti in vacanta. Incercam prin intermediul conferintei de pe data de 14 august sa raspundem la toate intrebarile voastre cum ar fi : Cat expunem copii la soare? Cu ce crema de protectie sa ii ungem? Cat si cum trebuie sa mancam pe caldurile astea? Ce probleme pot apare cat sunt cu copilul la mare?, dar si la multe altele.

La mare va asteapta o echipa tanara formata din medici si viitori medici gata sa va ofere informatii utile despre ceea ce puteti afla fiind alaturi de Asociatia Secretul Evolutiei si gata sa va primeasca intrebarile la care d-na Dr. Culcer va va raspunde in cadrul intalnirii din 14 august, orele 17.00-19.30.

In cadrul intalnirii din 14 august se vor organiza concursuri atat pentru parinti cat si pentru copii, locuri de joaca pentru copii si bineinteles personal care sa se ocupe de ei, in asa fel incat voi sa puteti asculta sfaturile d-nei Dr. Ana Culcer.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment dar si pentru a putea lasa o intrebare va stam la dispozitie la intrarea in Mamaia vis-a-vis de satul de vacanta, unde Asociatia va amplasa un cort special pentru voi in perioada 10-16 august 2009.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!