Now Reading
Turneul HOPE, volei și fapte bune

Turneul HOPE, volei și fapte bune

Prima ediție a turneului caritabil HOPE, desfășurat în weekend-ul trecut, a strâns o sumă totală de 6.475 de lei, ce va veni în sprijinul a trei dintre copiii susținuți de Fundația Ringier.

 

Turneului caritabil HOPE, aflat la prima ediție, a strâns la linia de start 250 de voleibaliști amatori, organizați în 30 de echipe (24 de avansați și 6 de începători) din Cluj-Napoca, Buşteni, Piteşti, Craiova, Sinaia, Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

În cuvintele organizatorilor,  Bianca Savu și Ioan Făt, ”finala turneului a fost una spectaculoasă și imprevizibilă, echipele s-au luptat cot la cot pentru trofeele aduse în cursă.

Felicitări câștigătorilor turneului, NA’VI, de la grupa de avansați, și echipei V4Fun, câștigătoare a premiului 1 la grupa de începători. Vă mulțumim tuturor, vă așteptăm la ediția următoare!”

Până acum avuseseră loc inițiative similare în Cluj (Volei2Give) și Sinaia (Volei4life), și, ca și aici, turneul HOPE a fost organizat în colaborare cu instituții de învățământ care au acceptat să pună sălile de sport la dispoziția organizatorilor.

În București, competiția a fost găzduită de Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Școala Nr. 45 “Titu Maiorescu”, Școala nr. 164 și Școala Nr. 162.

Organizarea evenimentului s-a folosit de resurse minime, oferite prin parteneriate și voluntariat (staff-ul a fost format din voluntari cu abilităţi de arbitraj).

Echipele de amatori de volei s-au întrecut pentru premiile oferite de partenerii noștri (The PLOT, PRINTOTECA si INFINITY Trophy).

De asemenea, întregul demers a fost posibil datorită implicării sponsorilor noștri, care ne-au sprijinit cu drag cu toate cele necesare Tymbark (nectar), Isostar (kituri energizante), Octavian (fursecuri delicioase).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top