CITESTI ACUM
Top 7 idei de cadouri pentru iubitorii de vinuri

Top 7 idei de cadouri pentru iubitorii de vinuri

top-7-idei-de-cadouri-pentru-iubitorii-de-vinuri

Vinul este o băutură în jurul căreia s-a creat o adevărată cultură. Există atât povești și credințe care au în centru băutura lui Bachus, cât și obiecte cu rol utilitar și decorativ. Pentru pasionații de vinuri, lucrurile care au legătură cu acestea reprezintă mereu cadouri potrivite. Totuși, multe persoane se limitează la o sticlă de vin de calitate, fie inedit, fie de la crama preferată a persoanei celebrate. Există însă numeroase alternative, unele creative prin design, altele prin tehnologie sau rolul lor. Oferirea unui cadou este un gest prin care îți arăți afecțiunea, recunoștința sau aprecierea față de o persoană, de aceea ți-am pregătit un top al celor mai bune 7 idei de cadouri pentru iubitorii de vinuri. 

1. O sticlă de vin personalizată

Personalizarea sticlei de vin pentru cadou reprezintă o idee cu care nu dai greș. Oricine se bucură să-și vadă numele sau fotografia pe un produs de calitate, cu design reușit. Bineînțeles, nu trebuie să te limitezi în ce privește mesajul de pe etichetă. Poți transmite o urare sinceră, un mesaj amuzant sau câteva cuvinte prin care să îți evidențiezi sentimentele față de persoana care primește cadoul. 

2. Un abonament la o cramă care livrează vin acasă

Există crame sau retaileri care livrează băuturi acasă. Un abonament lunar la un astfel de serviciu este o idee care încântă orice iubitor de vinuri. Să primești lunar o sticlă de vin bun este un dar care creează o impresie puternică și care, cu siguranță, nu va cădea în uitare. 

3. O carte despre vinuri

Pasionații de băuturi, în special cei de vin, vor să învețe permanent despre domeniul preferat. O carte despre vinuri îi ajută să-și îmbogățească cunoștințele și să-și rafineze gusturile. Nu uita să scrii o dedicație pe prima pagină, care să-i amintească persoanei îndrăgite de bucuria cu care i-ai oferit darul. 

4. Carte de colorat pentru adulți cu tematică vinicolă

Cărțile de colorat pentru adulți au devenit o senzație în ultimii ani, în special după ce numeroși psihologi le-au recomandat. Coloratul eliberează tensiunea nervoasă și ajută la menținerea capacităților cognitive. Nu toate cărțile de colorat pentru adulți sunt cu mandale sau flori. Există și volume cu tematică vinicolă, în care trebuie să colorezi desene care reprezintă podgorii, sticle și alte recipiente ori scene cu oameni care fabrică sau consumă vin. Unele dintre ele conțin caricaturi sau mesaje amuzante.  

5. Un tirbușon electronic

Tehnologia a intrat rapid și în lumea iubitorilor de vinuri. Desfăcătoarele de vinuri cu acumulatori te scapă de efortul scoaterii dopului. În plus, reprezintă un cadou cool, care impresionează pe oricine. Unele tirbușoane electronice sunt dotate cu un termometru digital. Fiecare vin are o temperatură specifică de servire, așa că un astfel de dar se dovedește foarte util. 

6. Răcitor din marmură

Răcitorul de vin din marmură este un cadou pe cât de simplu, pe atât de șic. Strălucirea valoroasei roci transmite eleganță, iar calitățile sale izolante ajută la menținerea vinului la temperatura potrivită. Răcitorul din marmură este și un obiect de decor frumos, prin urmare are funcție dublă: utilitară și estetică.

7. Spray pentru înlăturarea petelor de vin

Vinul este minunat, dar petele pe care le creează sunt o adevărată bătaie de cap. Spray-urile non-toxice pentru înlăturarea lor sunt cadouri inspirate, chiar dacă la început persoana care le primește nu pare impresionată. Însă la prima ocazie în care va vărsa vin pe covor, canapea sau haine, îl va folosi și îți va fi recunoscătoare. Unele spray-uri au ambalaje creative, în formă de sticlă de vin, cu etichete în genul celor din industria vinicolă. 

Există numeroase idei inspirate de cadouri pentru iubitorii de vin. Alege una dintre cele 7 pe care ți le-am prezentat și nu vei da greș. 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!