Now Reading
Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate

Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate

Revista Psychologies
Autor: Linda Eyre, Richard Eyre
Editura: Trei, 2010

„Dificultatea si jena de a le vorbi copiilor despre sex au devenit aproape un cliseu cultural: parintele nervos, imbujorat isi gaseste cu greu cuvintele corecte pentru a le folosi in fata fiului sau a fiicei care chicoteste spunand: «Nu-ti face probleme, mama (sau tata). Deja stiu totul despre sex!»…”

Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate, Linda Eyre, Richard Eyre, Editura Trei


Cel mai bine este sa incepeti devreme, desi niciodata nu este prea tarziu. Un ghid de urmat pas cu pas, la orice varsta.

„Dificultatea si jena de a le vorbi copiilor despre sex au devenit aproape un cliseu cultural: parintele nervos, imbujorat isi gaseste cu greu cuvintele corecte pentru a le folosi in fata fiului sau a fiicei care chicoteste spunand: «Nu-ti face probleme, mama (sau tata). Deja stiu totul despre sex!» «Copiii americani traiesc din plin o revolutie sexuala care ii lasa pe parinti perplecsi si ii face neputinciosi.»”
Time

In Romania, dificultatile sunt si mai mari, dupa 50 de ani de reprimare a sexualitatii in comunism. Autorii, specializati in probleme de educatie si familie, propun cititorului mai multe modele de dialog ale parintilor cu copiii lor, in functie de varsta, ceea ce le permite si unora, si altora sa depaseasca inhibitiile de comunicare pe tema delicata a sexualitatii.

Linda si Richard Eyre sunt autorii unor carti de mare succes dedicate educatiei copiilor, cum ar fi Sa-i invatam pe copii adeva ratele valori (Teaching Your Children Values), aflata pe primul loc in lista de bestselleruri alcatuita de The New York Times.

Pret: 29.00 lei, 304 pagini
Format: 13 x 20 cm
Colectia: Psihologie practica

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!