Now Reading
O romanca intra in semifinala concursului Enescu, sectiunea de pian

O romanca intra in semifinala concursului Enescu, sectiunea de pian

Revista Psychologies

Evgeny Brakhman (Rusia), Vassilis Varvaresos (Grecia), Josu De Solaun (Spania), Ilya Rashkovskiy (Rusia), Adela Liculescu (Romania), Woogil Park (Coreea de Sud)  s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Pian a Concursului Enescu, editia 2014.

Etapa a II-a a Concursului International „George Enescu”, sectiunea pian, s-a desfasurat in zilele de 21 si 22 septembrie 2014, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Juriul de specialitate a decis luni, 22 septembrie, concurentii calificati pentru semifinala concursului: Evgeny Brakhman (Rusia), Vassilis Varvaresos (Grecia), Josu De Solaun (Spania), Ilya Rashkovskiy (Rusia), Adela Liculescu (Romania) si Woogil Park (Coreea de Sud). Detalii despre concurentii sectiunii accesand acest link.

Semifinala sectiunii pian a concursului Enescu se va desfasura in data de 24 septembrie, iar finala concursului, concertul cu orchestra, se va desfasura in data de 27 septembrie, la Ateneul Roman, incepand cu ora 19.00.

Accesul publicul in sala de concert este permis chiar si fara rezervare, la ambele evenimente, in limita locurilor disponibile. Pentru cei care ajung dupa inceperea concertului, accesul se va putea face la prima pauza.

100 de locuri in aer liber sunt disponibile, de asemenea, pentru public in fata Ateneului Roman unde semfinala si finala concursului Enescu vor fi transmise live. Transmisii live pe site-ul www.festivalenescu.ro, si pe TVR HD.

 

 

 

Foto: Musician playing a piano

 

 

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!