CITESTI ACUM
Despre relaxare cu Dobro

Despre relaxare cu Dobro

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitatul său, Mihai Dobrovolschi, psihoterapeut sub supervizare, format în analiza tranzacţională, membru al Colegiului Psihologilor din România din 2013 şi psiholog clinician în formare.

În cadrul emisiunii vom discuta despre:

  • Tehnici de relaxare
  • Exerciţii pentru deconectarea de la problemele de zi cu zi
  • Modurile prin care ne destresăm

Născut în Brașov, Dobro a copilărit prin Centrul Vechi, la școala Honterus și apoi și-a definitivat masteratul în economie la Relații Economice Internaționale. Încă din ultimul an de facultate a început să lucreze în redacția de știri a Radio Contact Brașov, a evoluat către postul de realizator. După anul 2000 a început să scrie editoriale pentru diferite publicații naționale. După care din 2004, după mulți ani de trezit cu noaptea-n cap pentru matinalul radio, sute de emisii TV live și sute de editoriale, a fost chemat alături de membrii fondatori ai Radio Guerrilla, ca realizator al Guerrillei de Dimineață și director de programe.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!