Citești
Chiftelute de cartofi

Chiftelute de cartofi

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 700 g cartofi (din cei recomandati pentru piure);
  • 250 g rosii;
  • 100 g cascaval;
  • 2 oua;
  • faina;
  • ulei;
  • sare, piper.

Preparare:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Se scurg, se curata de coaja si se zdrobesc.

Rosiilor li se scot coditele, se oparesc, se curata de pielita, se taie in doa si se indeparteaza semintele. Pulpa se taie marunt si se lasa putin la scurs.

Cartofii zdreobiti se amesteca cu pulpa de rosii, cu cascavalul ras si cu ouale batute. Se pune piper si sare. Daca compozitia este prea moale, se pune putina faina.

Se pun la prajit in uleiul incins si se intorc pe ambele parti, pana se rumenesc. Se scot din tigaie si se scurg de ulei pe o hartie absorbanta.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE