Now Reading
6 categorii de bărbați predispuși la infidelitate

6 categorii de bărbați predispuși la infidelitate

Nu există (încă) un portret robot al bărbatului infidel. Poate este mai bine așa. Totuși, numeroase cercetări au căutat un set de trăsături care predispun bărbații la infidelitate. Iată 6 dintre ele.

Citește și:

De ce bărbații își pierd controlul în fața unei femei fatale

Crezi că știi ce preferințe sexuale are partenerul tău? Mai încearcă…

Deși nu este una dintre bucuriile vieții, infidelitatea este omniprezentă. Iar pentru că nu este un fenomen recent, ci are loc din timpuri străvechi, a putut fi studiată.

…Și nu mai vorbim aici de motivele pe care le au bărbații să își înșele partenerele (chiar dacă le iubesc) ci de anumite trăsături care… îi pot da de gol.

Prin urmare, aceste „semne” te ajută să fii mai alertă. Sau de-a dreptul paranoică, dacă iei chiar toate studiile în serios.

Revenind, cercetările care s-au concentrat asupra tiparului de bărbat predispus la infidelitate, au ales o serie de trăsături comune ale acestora. Așadar…

 

Bărbații înalți

Cui nu îi plac bărbații înalți? Pentru noi, femeile, indiferent de înălțimea pe care o avem, bărbații înalți exercită o atracție specială. Poate pentru că ne gândim la forța lor sau sentimentul de protecție.

Cert este că, o cercetare din 2014 arată că bărbații cu o înălțime peste 1,78 cm au un risc de două ori mai mare să fie infideli. Să fie încrederea în sine pornită tocmai din această atenție pe care, cum spuneam, noi femeile le-o oferim? O fi vina noastră…

 

Bărbații în vârstă de 29, 39, 49 de ani… și tot așa

Se pare că atunci când se apropie de schimbarea prefixului, bărbații caută un nou sens al vieții. Sau noutate și atât.

Noua decadă, se pare că îi sperie. Iar cum bărbații trebuie să fie curajoși, își abat gândul cu o infidelitate. O cercetare din 2015 ne avertizează să fim mai atente cu bărbații noștri în pragul acestei vârste.

 

Bărbații care practică un sport de echipă

În mod interesant, există și cercetări care arată că bărbații care joacă un sport de echipă deseori se vor folosi de această poveste pentru a-și acoperi o escapadă. Cel mai rău scor l-au obținut jucătorii de rugby. Te pregătești deja să îl însoțești la antrenamente? Sau când „iese cu băieții”?

 

Bărbații care lucrează în domeniul financiar

Firmă de brokeraj? Sau, poate ieși chiar cu un bancher? Află că sunt șanse mari de inflidelitate. Cel puțin asta reiese dintr-un sondaj efectuat de un site de matrimoniale pe un eșantion de 5.000 de femei.

Toate femeile erau la rândul lor infidele, iar concluzia s-a bazat exclusiv pe declarațiile lor. Totuși, merită luat în calcul.

 

Bărbații cu păr facial

O veste dificilă pentru toți lumber-ii din ziua de azi. Se pare că taman podoaba facială îi dă de gol.

Desigur, când spunem bărbații cu păr facial ne gândim cam la toți bărbații. Că dacă au trecut de pubertate, vine și părul la pachet.

Prin urmare, o încerca să ne transmită altceva cercetarea aceasta? Da, încearcă. Ne spune, de asemenea, că acești bărbați au și un risc crescut de a … fura.

 

Bărbații cu tatuaje

Tot un site de matrimoniale a efectuat un sondaj pe… 3 milioane de bărbați din 15 țări. Concluzia? Cu cât are mai multe tatuaje, cu atât sunt șanse mai mari să fie infidel.

 

Este posibil ca aceste cercetări și sondaje să conțină și un dram de adevăr. Până la urmă, jucătorii de rugby au un corp atractiv, iar dacă le adaugi păr facial și un tatuaj sexy… parcă înțelegi de unde reiese succesul la femei.

Mai dificil ar fi să ne alegem un iubit evitând caracteristicile de mai sus. Cum ar suna anunțul? Caut bărbat mic de înlățime, spân, fără educație financiară și total nesportiv. Preferabil peste 50 de ani.

Irezistibil…

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top