CITESTI ACUM
Efectele trainingului: Process Communication Model (PCM)

Efectele trainingului: Process Communication Model (PCM)

Revista Psychologies
Efectele trainingului: Process Communication Model (PCM)

Datele arată că în companiile în care a fost aplicat PCM apare o îmbunătățire pozitivă în relațiile personale (60,28%), relațiile de muncă (63,48%), abilitățile de lidership (61,64%) și performanța echipei (62,44%).

Aceste date sunt furnizate de  Ryan Donlan, Ed.D., și Eric Hampton, Ph.D., de la Universitatea de Stat din Indiana și  deNate Regier, Ph.D., Next Element Consulting și publicate pe TrainingMag.com

Un studiu global a demonstrat schimbări pozitive în performanța individuală și a echipei asociate cu formarea în Process Communication Model (PCM), o metodă de formare comportamentală pentru comunicarea și rezolvarea conflictelor cu diferite tipuri de personalități. Datele au fost colectate de la aproape 400 de participanți din șase țări care au finalizat un seminar PCM aprobat condus de formatori certificați PCM utilizând protocoale standardizate de facilitare. Rezultatele au aratat ca formarea PCM a avut un impact semnificativ imediat si sustinut asupra unei serii de rezultate personale si profesionale.

Citește continuarea pe www.learningnetwork.ro

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!