CITESTI ACUM
Susţinerea imunităţii: kit fitoterapeutic pentru toamnă

Susţinerea imunităţii: kit fitoterapeutic pentru toamnă

susţinerea-imunităţii-kit-fitoterapeutic-pentru-toamnă

Odată cu venirea sezonului rece, slăbirea sistemului imunitar este cauza celor mai frecvente probleme de sănătate. Nivelul ridicat de stres, numărul insuficient de ore de somn, alimentația nepotrivită, un stil de viaţă sedentar se adaugă la oboseala acumulată, la răcelile repetitive și la fluctuaţiile de dispoziţie asociate reînceperii școlii, reluării programului de muncă de după vacanţă și intrării în toamnă.

Prevenţia rămâne cea mai sigură metodă prin care te poţi proteja de simptomele neplăcute ale unei răceli sau gripe. Un aliat concret în sprijinirea funcționării sănătoase a sistemului imunitar este fitoterapia ştiinţifică care, susţinută de studii și analize, valorifică efectele terapeutice ale plantelor si le transformă în suplimente alimentare. Printre avantajele fitoterapiei se numără soluțiile naturale pe bază de extracte standardizate, care acționează atât individual, cât și în completarea terapiilor medicamentoase, cu efecte secundare minime sau chiar absente.

O serie de ingrediente naturale, pe care le găsim în suplimentele alimentare de la Secom, ajută la menținerea vitalității, la prevenirea răcelilor și micilor infecții, la eliminarea toxinelor și, în ansamblu, la întărirea sistemului imunitar.

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei septembrie-octombrie 2020 al Revistei PSYCHOLOGIES.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!