CItesti acum
ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CONCURS Ivatherm: Your Travel Fellow. Câștigă un tote bag cu produse de vacanță!

ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CONCURS Ivatherm: Your Travel Fellow. Câștigă un tote bag cu produse de vacanță!

Ivatherm, brandul românesc ce produce în Franța dermato-cosmetice folosind apa termală Herculane, lansează o provocare pentru fanii paginii de Facebook din România.

 

Ivatherm: Your Travel Fellow” este numele concursului ce se desfășoară în perioada 4 iulie – 1 august și invită fanii să pozeze momentele care-i trimit cu gândul la vacanță, alături de o scurtă descriere.

În fiecare săptâmână, timp de o lună, reprezentanții Ivatherm vor alege 10 câștigători ai unui tote bag (plasă de pânză) cu o ilustrație de vacanță, în care se vor găsi: Apa termală Herculane, noile Servețele demachiante, Loțiunea micelară pentru ten sensibil și un produs solar din gama Sunlight.

 

 

În comunicarea concursului se folosesc o serie de ilustrații și animații ce reprezintă două locuri de suflet ale companiei.

Primul este Parisul luminat de soare, în țara unde sunt produse dermatocosmeticele Ivatherm.

Cel de-al doilea loc este stațiunea Băile Herculane, locul un Elisabeta de Wittelsbach (printesa Sissi) își petrecea vacanțele de vară acum 150 de ani.

De aici, astăzi, Ivatherm aduce apa termală Herculane, optim mineralizată și ferită de poluare, regăsită în majoriatea produselor.

Regulamentul concursului

Săptămânal, reprezentanții Ivatherm vor alege 10 poze câștigătoare postate până în fiecare zi de luni 23:59 din perioada campaniei (4 iulie – 1 august 2017).

Citeste si
femeie cu spatele care tine steagul uniunii europene cu ambele maini

Fiecare participant poate participa o singură dată la concurs pe toată durata campaniei.

Premiile sunt anunțate în fiecare zi de luni și livrate în cel mai scurt timp. Întreg regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook a companiei.

 

Despre premiul oferit

Tote bag-ul Ivatherm este o plasă de pânză chic, imprimată cu una dintre ilustrațiile campaniei.

Produsele Ivatherm oferite și recomandate pentru vacanță sunt: Apa termală Herculane (varianta travel size, de 100 ml), Servețelele demachiante, Loțiunea micelară necesară curățării în profunzime și un produs de protecție solară Sunlight lapte protector SPF 25.

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii