Now Reading
Cine cauta o neexperimentata?

Cine cauta o neexperimentata?

Buna ziua! as vrea sa vin in completarea lui Seth si sa ii sugerez sa insiste in daramarea zidului, pentru ca aici vine problema mea: zidul meu e cam la fel de mare ca al ei, dar problema este ca eu am 25 de ani!!! Nu sunt superba :), pot spune doar ca sunt „frumusica” si am un fel de-a fi care e destul de ciudat: sunt foarte tacuta atunci cand intru in contact cu oameni noi (parca mi se sterge tot in minte), astfel incat mai nimeni nu sta sa ma inteleaga. Eu am grupul meu de prieteni, la care tin mult… Dar relatii.. in afara de cateva pasagere, nimic! Toata copilaria am auzit discutii despre puritate, castitate si alte discutii considerate utopiste in zilele noastre, care se pare ca m-au marcat. Acum nu am probleme in a discuta despre sex.. .ci in a face… sau mai bine zis… a incepe. Deja simt ca asta m-a marcat mult si imi afecteaza viata personala, in sensul ca nici nu imi vine sa spun asta nimanui… sa incep o relatie nici nu mai zic… cine cauta o neexperimentata???!!! Se intrevede vreo solutie?? Eu nu vad nici una. Multumesc!

Intrebare pusa de: CANDISCU, 25

Raspunsul psihologului:

Nu inteleg foarte tare care este problema. Simt ca esti tare confuza, ca prietenii tai poate ca deja au facut-o (sau nu), si ca ar exista o presiune fata de aceasta situatie. Inteleg ca sunt multe ganduri si valori contrare, dar ca dorinta biologica ar vrea sa darame aceste tabuuri educationale, sociale.
 
In ceea ce priveste „neexperimentatele”, sunt sigura ca s-ar incumeta anumiti baieti care sa incerce aceasta experienta intima deosebita. Insa aici sesizez drama, ai dori si nu ai dori ca acest lucru sa se intample la intamplare, ci sa fie ceva mai serios de atat.

Cred ca vei simti daca merita „sa te pastrezi” sau daca merita sa incerci aceasta experienta atunci cand vei simti ca esti pregatita sa o faci cu toata responsabilitatea si maturitatea actului, dar si cu o doza mica de incertitudine, pentru ca nu putem fi siguri niciodata 100% de ceva sau de cineva!

Pentru ca lumina sa patrunda dupa un zid, ea trebuie sa gaseasca o fanta sau o crapataura prin care sa isi croiasca un loc.

Succes!.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top