CITESTI ACUM
Flori de „buna-dimineata”, in fiecare zi!

Flori de „buna-dimineata”, in fiecare zi!

Poppy Fields si Cherry Blossom, respectiv cele mai noi cani de la Tea Forte, iti vor insenina diminetile! Nu doar pentru ca au nume vesele si iti vor oferi zilnic flori de cires sau petale de maci, ci si pentru ca sunt niste cani foarte practice.

Bautura ta va ramane fierbinte pentru mai mult timp datorita peretilor dubli de ceramica si nici nu te vei frige – exteriorul pastreaza temperatura ambientala. In plus, un infuzor detasabil din otel inoxidabil face ca infuzarea ceaiului sa fie foarte simpla!

Desi delicate, ele pot fi langa tine mai toata ziua: au o capacitate de 350 ml, asa incat iti poti pune portie dubla de cafea sau de ceai. Nici florile nu se pierd cu firea usor, rezista sa le pui in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.

Pentru un sezon al florilor prelungit, Poppy Fields si Cherry Blossom vin in completarea colectiei existente, din care mai fac parte si versiunile Green Grass, Star Magnolia, Bird Song, Tree Top sau versiunile clasice Cranberry Red, White sau Green.

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!