Now Reading
GLAMOUR Street Fashion Show: filmul serii

GLAMOUR Street Fashion Show: filmul serii

Revista Psychologies

100 de fete glam, 11 cei mai cunoscuti bloggeri de fashion ai momentului, zeci de tinute superbe: pe 18 noiembrie a avut loc GLAMOUR Fashion Street Show, cea mai mare defilare pentru fashionistas, din Romania. 

La mijloc de noiembrie, la Stejarii Country Club, am dat startul unei seri speciale: GLAMOUR Fashion Street Show a insemnat rasfat, voie buna si o multime de premii fantastice.

Prezentat de Sore Mihalache, evenimentul a adunat laolalta o multime de fashioniste din Bucuresti si din tara, vedete si profesionisti din industria de fashion si beauty, alaturi de cei 11 blogeri de fashion, deveniti Ambasadori ai evenimentului: Alina Ceusan, Andreea Chirila, Diana Enciu si Alina Tanasa,Ioana Carmen Chisiu, Madalina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea si Laura Calin.

Fiecare dintre Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipa formata din 10 fete glam, pe care le-a consiliat si alaturi de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment.

Cei 11 bloggeri si-au prezentat echipele si au defilat alaturi de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show. Puteti urmari tinutele celor 11 Ambasadoare, aici, alaturi de o serie de scurte interviuri cu ele. 

Multumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss si Redd’s, si partenerilor Stejarii Country Club, Evian si Martini, Pepsi, The Brothers M, Floraria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food si IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!