Now Reading
(P) Trăiește InSync în cele mai importante aspecte ale vieții tale

(P) Trăiește InSync în cele mai importante aspecte ale vieții tale

Când vine vorba despre atingerea succesului, fiecare femeie își valorifică potențialul în maniere cu totul diferite. Când îți folosești spiritul autocritic în avantajul tău, ai puterea să-l transformi în cel mai de încredere aliat – o forță interioară care te ajută să devii mai echilibrată, mai optimistă și să îți valorifici propriile calități.

“Ce este important pentru tine?” este, întotdeauna, un lucru extrem de particular. Fiecare dintre noi are priorități, dorințe, visuri pe care și le-a construit de-a lungul timpului. Acest lucru important nu este aproape niciodată negociabil și, în aceeași măsură, el nu poate fi evaluat ca bun sau rău, greșit sau corect. Lucrul cel mai important se înscrie, pur și simplu, în povestea ta. Fără el simți că nu ai sens, iar sensul este acel „ceva“ pe care toți îl căutăm și care, odată găsit, ne face să ne simțim InSync cu viața.

Pe de altă parte, „cum ajungi să obții ce este important pentru tine?“ este o chestiune diferită și un pic mai complicată. Poate fi aventura cea mai frumoasă sau coșmarul care nu se mai sfârșește. Ușor, ușor, ceea ce se cheamă „criticul nostru interior“ (acel spirit autocritic responsabil, în egală măsură, de încrederea sau neîncrederea pe care o avem în noi însene) a fost modelat în spiritul unidirecțional, fixat pe obiective și războinic. Altfel spus, ne-am îndepărtat tocmai de acel mod InSync de a fi și de a simți.

La inițiativa Activia, aflăm ce înseamnă viața InSync pentru trei femei de succes din România: „Eu îi spun a avea încredere în visul meu“, declară Andreea Lițescu, pilot și prima femeie comandant de bază al companiei aeriene. Pentru ea, a fi InSync înseamnă să fii sincer cu tine și să îți recunoști greșelile pentru a învăța să le îndrepți. Realismul și dorința de a persevera sunt, și ele, esențiale. Din aviație a învățat că evoluția și ascensiunea vin din dorința de a fi mai bun, de a aprofunda în domeniul de activitate și de a fi receptiv la cei care au mai multă experiență. Nicoleta Chirică, designer și antreprenor al brandului Iutta: „Este esențial să-ți găsești pacea, să ai echilibru interior și să te simți InSync“.

Ea trăiește InSync atunci când se regăsește în ceea ce face; s-a transformat și a crescut odată cu business-ul pe care l-a construit. Când a luat decizia de a-și crea propriul brand, nu s-a gândit niciodată că nu va reuși, nu a avut niciodată îndoieli, ci doar descoperiri, prin raportare la ea însăși, iar cea mai importantă realizare a fost redescoperirea de sine. Pentru Ioana Uretu (antreprenor, Cărți, Dulciuri și Flori) a fi InSync înseamnă a fi în echilibru cu ceea ce oferă și ceea ce primește: „Atunci când ofer, primesc foarte mult. Iar, pentru mine, asta este cel mai important. Mă încarcă, mă face să mă simt pregătită pentru tot ce urmează“. Spiritul ei autocritic intervine într-un mod constructiv, nu o doboară, o face să evolueze, îi dă puterea că a doua oară sau a cincea oară va reuși mai bine.

Activia descoperă poveștile femeilor de succes din toată lumea sub umbrela „Trăiește InSync“. Intră pe www.activia.ro și lasă-te inspirată și motivată de stilul lor de viață.

Autor

Oana Stoianovici, coach transformațional și ambasador Activia

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!