Now Reading
Vedetele la VIVA! Charity Gala

Vedetele la VIVA! Charity Gala

Revista Psychologies

Vedete si oameni de afaceri au participat aseara la prima editie VIVA! Charity Gala, eveniment organizat de revista VIVA!  in beneficiul copiilor grav bolnavi, care au nevoie de sustinere financiara pentru tratament.

 

In cadrul galei, 14 obiecte au fost scoase la licitatie, iar banii obtinuti din vanzarea lor au fost donati campaniei “Ajuta copiii!”, demarata de Fundatia Ringier. Cele mai dorite obiecte din licitatie au fost tabloul pictorului Stefan Caltia si tricoul donat de Ilie Nastase, pentru care au licitat mai multe vedete.

Printre celelalte obiecte si servicii scoase la licitatie se numara rochia din tul de matase donata de Maria Lucia Hohan, poantele donate de Monica Petrica, rochia cu cristale Swarowski donata de Stephan Pelger, setul de bijuterii donat de David Sandu, pandantivul cu inger donat de Andreea Raicu, bijuteria oferita de Beatrice Andreescu, un weekend la Vila Poem Boem, un zbor cu elicopterul deasupra Bucurestiului oferit de clubul Aerosquash, pantofii Casadei oferiti de Distinto, un driver training experience donat de BMW, o sesiune foto de familie oferita de fotograful Marius Baragan si o palarie si o pereche de ochelari de soare din fashion show-ul Emporio Armani.

In timp ce invitatii au admirat obiectele scoase la licitatie, pe scena atmosfera a fost intretinuta de prezentatorul Pavel Bartos si de concertele sustinute de Nicole Cherry si Loredana. Surpriza serii a fost Horia Brenciu, care a urcat pe scena si a oferit un moment muzical neasteptat, primit cu entuziasm de public. De asemenea, la microfon a venit si familia Codrea impreuna cu fetita lor, unul dintre copiii grav bolnavi care au nevoie de ajutor financiar pentru a se insanatosi.

Intre atatea celebritati, vedeta serii a fost micuta Ingrid, fiica Simonei Patruleasa, care a tinut neaparat sa participe la gala pentru a le asculta pe Nicole Cherry si Loredana. Ingrid a facut cunostinta cu favoritele ei, a dansat si a fost alintata de ceilalti invitati.

Foto: Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu / VIVA!

 

Galeria completa a fotografiilor realizate la eveniment este disponibila pe www.viva.ro

 

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!