Now Reading
Visul american la pret redus

Visul american la pret redus

Revista Psychologies

Editura „Curtea Veche” ne propune astazi doua carti care ne amintesc visul american de prosperitate materiala sau macar de echilibru financiar personal. In cadrul „Campaniei de luni”, puteti cumpara cartile Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie de Robert T. Kiyosaki si Inteligenta practica – Arta si stiinta simtului practic de Karl Albrecht cu doar 42 Ron.

Tata bogat, tata sarac, Robert T. Kiyosaki, Editura Curtea Veche

Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie

Autor: Robert T. Kiyosaki
Colectia: Seria Kiyosaki

“Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani… dar nu invata niciodata sa puna banii sa actioneze pentru ei.”
Robert T. Kiyosaki

“Imi iubesc copiii si vreau sa fac tot posibilul pentru ca ei sa aiba parte de cea mai buna educatie! Invatamantul traditional, desi este foarte important, nu mai este de ajuns. Trebuie sa intelegem cu totii ce sunt banii si cum lucreaza ei.”
Sharon L. Lechter

Tata bogat, tata sarac…
•Arunca in aer mitul care spune ca trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti.
•Combate ideea potrivit careia, daca ai o casa, esti instarit.
•Le arata parintilor de ce nu se pot baza pe sistemul de invatamant, daca vor sa-si vada copiii invatand cate ceva despre bani.
•Defineste odata pentru totdeauna activele si pasivele.
•Va invata ce si cum sa le spuneti copiilor despre bani, astfel incat sa aiba succes financiar in viitor.

“Tata bogat, tata sarac este un punct de plecare pentru toti cei care doresc sa detina controlul asupra propriului lui viitor financiar.”
USA Today

Inteligenta practica, Karl Albrecht, Editura Curtea Veche

Inteligenta practica – Arta si stiinta simtului practic

Autor: Karl Albrecht
Colectia: Biblioterapia

“De-a lungul unei cariere de peste treizeci de ani, m-am simtit in mod repetat atras de acest domeniu de cercetare. I-am gasit aplicabilitatea in gandirea si planificarea strategica, management, inovatie, cultura organi-zationala si eficienta muncii in echipa, ca sa numesc doar cateva domenii. Chiar si dupa atatia ani am ramas convins ca materia cenusie – software-ul uman – este potentialul cel mai putin exploatat in lumea de azi a afacerilor.”
Karl Albrecht

“Ce poate fi mai impaortant decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru.”
Dr. Sidney J. Parnes, Creative Education Foundation

Karl Albrecht a reusit ceva exceptional integrand dimensiunile multiple ale inteligentei practice intr-un cadru de lucru logic si coerent. Aceasta carte este realmente una practica.”
Daniel Pink

Pachetul promotional poate fi comandat astazi, luni, 25 ianuarie 2010, pe site-ul editurii: www.curteaveche.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top