Citești
Citeşte faţa celuilalt cu Cătălin Chirilescu, Cristian Dumitrache și Simona Nicolaescu

Citeşte faţa celuilalt cu Cătălin Chirilescu, Cristian Dumitrache și Simona Nicolaescu

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu – realizator și psihoterapeut și invitaţii săi Cătălin Chirilescu şi Cristian Dumitrache, care vor discuta despre studiul fizionomiei şi microexpresii.

Cătălin Chirilescu este senior trainer & Managing Partner Attitude Training, este NLP Master şi Microexpression Certified Trainer. Cătălin este făcut să livreze training-uri, prezentări și să-i învețe pe alții să performeze. Așa îl descriu participanții din training-urile lui. Training-ul reprezintă pentru el o vocaţie şi are peste 12 ani de experiență în livrarea și design-ul programelor de învățare experienţială, cu puternic caracter interactiv și practic.

Cristian Dumitrache este trainer expert în fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE