Now Reading
50 de experimente privind psihologia managerului.Cum sa reusesti la locul de munca

50 de experimente privind psihologia managerului.Cum sa reusesti la locul de munca

Revista Psychologies
Autor: Patrick Amar
Editura: Polirom, 2009

Ce fel de manager sinteti? Cum gestionati personalitatile dificile si stresul? Sinteti stapin pe situatie? Cele 50 de experimente in psihologie clinica, sociala si organizationala, raspund la aceste intrebari si explica mecanismele de aparare, inteligenta emotionala, disonanta cognitiva, teoriile motivatiei si ale leadershipului, diferentele interculturale si stresul.

50 de experimente privind psihologia managerului, Patrick Amar, editura Polirom


Ce fel de manager sinteti? Cum gestionati personalitatile dificile si stresul? Sinteti stapin pe situatie?

Cele 50 de experimente in psihologie clinica, sociala si organizationala, raspund la aceste intrebari si explica mecanismele de aparare, inteligenta emotionala, disonanta cognitiva, teoriile motivatiei si ale leadershipului, diferentele interculturale si stresul. Volumul pune astfel la dispozitia managerilor si angajatilor concepte si instrumente din domeniul psihologiei pentru optimizarea practicii manageriale, precum si pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Din cuprins:
Experienta personala si teoria sociocognitiva • Analiza tranzactionala • Teoria angajamentului • Comunicarea persuasiva • Disonanta cognitiva • Stilurile sociale • Dilema prizonierului • Teoriile motivatiei

Patrick Amar este absolvent ESSEC, cu atestat si masterat in psihologie clinica, cofondator si director al AXIS MUNDI (www.axismundi.fr), societate de consiliere in management si relatii umane. Fost bancher, in prezent este coach pentru directori, psiholog clinician, preda la Universitatea Paris 8 si este presedintele Asociatiei Europene de Coaching (AEC).
A mai publicat: Développer le bien ªtre au travail (2005) si Dictionnaire des coachings (in colaborare, 2007, trad. in limba romana, Dictionar de coaching, Editura Polirom, 2008).

 

 

 

 

PUBLIC
• manageri
• angajati
• cei interesati de dezvoltarea personala si profesionala

Traducere de Corina Costache
Colectie: Hexagon. Practic
Domeniu: Psihologie/Practic (cheia succesului)
ISBN: 978-973-46-1396-0
Format: 135X200 mm
240 p.
Pret: 24.95 lei

Carte recomandata de 121.ro!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top