Now Reading
Intensitate și începuturi în noiembrie

Intensitate și începuturi în noiembrie

mihaela-totir2
intensitate-și-începuturi-în-noiembrie

Două evenimente astrologice majore împart luna noiembrie: Eclipsa de Lună în Taur (8 Noiembrie la 13:02 pentru țara noastră), care coincide cu Luna Plină din Taur, iar spre finalul lunii, după ce mai multe planete părăsesc zodia Scorpionului, ne bucurăm și de aspectul de Lună Nouă în Sagetator. Acesta se formează pe 24 Noiembrie la 00:58 și îți oferă noi începuturi pe terenul proaspăt eliberat de Luna Plină eclipsată!

BERBEC

Berbecii învață că pe termen lung este mai profitabil să fie selectivi. Eclipsa din 8 Noiembrie le aduce ocazia de a-și reevalua banii și resursele. Chiar dacă Berbecii sunt recunoscuți pentru curaj sau impulsivitate, de data aceasta cântăresc și analizează mai bine înainte de a spune da oportunităților aduse de Luna Nouă.

TAUR

Eclipsa de Lună le promite nativilor din Taur intensitate. Luna aceasta reflectoarele sunt pe Taur, care trebuie să răspundă la o întrebare clasică: ce anume îți dorești cu adevărat? Apar schimbări de rutină și program care, de fapt, sunt mici ferestre prin care magia intră în viața lor. Spre finalul lunii apare posibilitatea încheierii unui parteneriat nou și profitabil! Taurul își redefinește munca și activitatea profesională și decide ce fel de contribuție vrea să fie în comunitatea sa!

GEMENI

Gemenii găsesc curajul de a face ce spun că fac, asumându-și stângăciile ce apar la începutul oricărei activități noi. Se detașează de cei care îi critică. Eclipsa de Lună din Taur le aduce oportunitatea de a încheia un capitol important din trecutul lor. Schimbă perspectiva și permit ruperea de un trecut care i-a apăsat și limitat. Finalul de lună le aduce oportunități noi în relații.

Citește continuarea articolului în ediția de noiembrie 2022 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top