CITESTI ACUM
Nicoleta Munteanu: Întotdeauna am știut ce-mi doresc de la viață!

Nicoleta Munteanu: Întotdeauna am știut ce-mi doresc de la viață!

delia-apostol-hanzelik3
nicoleta-munteanu-întotdeauna-am-știut-ce-mi-doresc-de-la-viață

Elegantă și energică, cu un aer care emană siguranță de sine și bucuria de a fi mereu în acțiune, Nicoleta este o adevărată inspirație, din 2008 încoace, pentru generații întregi de femei antreprenor și pentru elevi, din ce în ce mai mulți și de vârste tot mai mici, care, datorită acțiunilor ei de mentorat, ca ambasadoare a educației continue, a educației antreprenoriale și financiare, învață să schimbe fața României de mâine.

PSYCHOLOGIES: Dragă Nicoleta, ești un model de urmat prin felul tău de a fi și prin acțiunile tale care au relevanță și ecou peste timp și chiar dincolo de granițele aceste țări. Tu ai avut un model în viață, o persoană care să te învețe lucruri bune în copilărie?

Nicoleta Munteanu: Da. Bunica mea din partea tatălui era o femeie foarte sigură pe ea, care știa ce vrea de la viață. Am rezonat foarte mult cu ea. Ordine, disciplină, maniere elegante, comportament, atitudine…de la ea le-am luat. Am fost fascinată de personalitatea ei. Pentru  bunica mea totul era foarte clar, ordonat și simplu. Cu mare înțelepciune vorbea bunica și asta m-a ajutat în viață. Îmi aduc aminte când  îmi spunea: „Neti, cea mai ieftină lecție de viață este să înveți din experiența celorlalți!”

De la ea am învățat: „viața este simplă, cu cât o simplifici mai mult, cu atât îți este mai ușor.”  Am înțeles repede asta și observ că și mie îmi plac lucrurile simple și clare de la început. Închei rapid socotelile atunci când este nevoie, pun stop și o iau de la capăt. Viața este ca o carte cu multe capitole.

Cum te simți în capitolul deschis acum în viața ta?

N. M.: Excelent! Recunosc, mai obosesc din când în când, pentru că fac foarte multe activități deodată. Dar nu mă las, așa am făcut toată viața. Eram elevă și în același timp munceam, eram studentă și în același timp munceam și tot așa…

Citește articolul integral în ediția de iunie a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!