CITESTI ACUM
Curtea Veche la soare

Curtea Veche la soare

carte, parc


Celor care nu au avut timp, bani, rabdare sau inspiratie sa profite de ofertele generoase de la salonul de carte Bookfest din iunie, editura Curtea Veche le-a pregatit o surpriza ce va dura. Reducerile de preturi sunt, inca, in vigoare.

In fiecare weekend, intre orele 10 si 18, puteti gasi titlurile Curtea Veche Publishing in parcurile Herestrau (intrarea Charles de Gaulle) si Cismigiu (la fanfara) cu reduceri substantiale care va sunt oferite, de obicei, doar la targurile de carte traditionale.

Astfel, am pregatit pachete speciale cu 30% reducere pentru titlurile autorilor Jamie Oliver, Orhan Pamuk sau Echkart Tolle.

Alaturi de acestea, toate titlurile vor avea reduceri cuprinse intre 15% si 50%:

  • literatura universala (50%);
  • carti pentru copii (30% – 50%);
  • cartile din colectiile Familia, Carti-Cheie, Profit si Sa fii sanatos (15%-30%).

De asemenea, veti putea gasi carti la 5 Ron.

Campania se numeste „Curtea Veche la soare”, a inceput in luna iunie si va dura toata vara sau atat cat vremea buna va permite.

„Prin intermediul ei ne dorim sa aducem publicul cititor cat mai aproape de carte. De altfel, la ultimul targ de carte din luna iunie (Bookfest 2009) am si spus ca targul va fi un pariu, sa vedem daca avem de-a face cu o scadere a numarului de cititori sau pur si simplu cartea nu ajunge la acestia din cauza retelei de distributie.

A fost o bucurie sa constatam ca publicul nu a abandonat cartea, ca ramane acelasi interes ca si in anii anteriori, desi criza ne-a facut destul de tematori. S-a dovedeste inca o data ca intre noi si public lipseste libraria – nu sunt suficiente librarii asa incat sa ajunga titlurile mai repede la cititori. In acest fel trebuie privita si campania noastra din parcuri.

In plus, cititorii au ocazia sa rasfoiasca titlurile pe indelete, intr-un aer liber, departe de spatiile uneori mult prea mici din librarii si ii au la dispozitie pe colegii nostri care le pot face recomandari avizate de lectura.”
Elia Cazan
PR Executive – Curtea veche Publishing

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!