Now Reading
Gwyneth Paltrow: Trebuie sa infrunti starile de rau

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Gwyneth Paltrow: Trebuie sa infrunti starile de rau

Gwyneth Paltrow, Blythe Danner Gwyneth Paltrow, actrita, vedeta

 

O dinastie aristocrat

Fizicul – nu atat frumos, cat interesant si departe de blonda standard de la Hollywood (nasul acvilin si osatura fragila) l-a mostenit de la mama ei, actrita Blythe Danner. Dupa cursurile de la costisitoarea Spence School din New York City, Gwyneth pleaca in California, unde obtine o bursa in istoria artei. Si-a inceput cariera de actrita alaturi de mama ei, intr-o piesa de teatru – Picnic. Tot de la ea a mostenit discretia. „Casnicia mea e o problema a mea si a lui Chris. Nu vom vorbi presei niciodata despre subiectul acesta“. Pentru o scurta perioada a fost iubita lui Brad Pitt, despre care se exprima in termeni de tandra prietenie. Iar cand fostul preten si Jennifer Aniston au divortat, a suferit pentru ei, mai ales ca presa le-a accentuat stresul despartirii.

Recent, ati vorbit destul de deschis despre depresia postnatala. Cum ati trecut peste ea?

–  Dupa nasterea fiului meu, am trecut prin acest gen de depresie si nu a fost simplu. Nu ma simteam eu insami. Daca cineva a experimentat asa ceva stie cum este. Am fost in stare sa o depasesc, am inceput sa o infrunt si, incetul cu incetul, a cedat. Din fericire, am fost capabi­la sa o depasesc, desigur, cu o gra­ma­da de exercitii si terapie. Am ie­sit din ea. Si a fost OK. O multime de femei trec prin asa ceva si nu stiu ce e cu ele.

Trebuie sa in­frun­ti sta­rea asta pentru a te simti mai bi­ne. Aces­ta este si motivul pentru care vorbesc despre acest subiect, pentru ca tre­buie sa afle si celelalte femei ca nu sunt singurele care trec prin asa ceva.

S-au scris multe despre faptul ca urmati o dieta macrobiotica.
–  Asta se intampla cu ceva vreme in urma. Acum nu mai consum nu­mai macrobiotice. Incerc sa con­sum alimente produse local. Trebuie sa te pricepi foarte bine ca sa fii cu adevarat consumator exclusiv de produse macrobiotice. Nu e de­loc simplu. Petreci toate ziua ga­tind. Acum nu ma mai intereseaza aceste lucruri ca pe vremuri, dar sunt in continuare convinsa ca e bine sa consumi numai produse organice si cred in medicina holistica, yoga, pilates, gimnastica si toate celelelate. E foarte bine sa con­sumi legume si mancare proas­pa­ta. Inca am aceste obiceiuri alimentare.

Le dati copiilor dvs mancare gatita? Am auzit ca primul cuvant al fetitei dvs a fost „hu­mus“…
–  Nu, nu a fost primul ei cuvant dar s-a numarat printre primele. Ii place la nebunie. Asa ca a pus multa vreme humus pe hainele mele. Incerc sa nu gatesc foarte mult mancarea…

Toata lumea va admira imaginea plina de glamour… Nu v-ati speriat ca imaginea dvs. va avea de suferit odata cu nasterea copiilor?
–  Eu m-am aflat departe de Hollywood multa vreme si acolo au aparut atatea actrite tinere si frumoase incat nu am crezut ca vreun producator isi va mai aminti de mi­ne. Aveam cam 15 kg in plus a­tunci cand am reinceput munca, asa ca am lucrat mult pe aparate. Dar nu stiu daca merita sa depui atata efort pentru felul in care arati. Cand alergi dupa copii sau esti cu ei la supermarket, e imposibil sa te preocupi de altceva.
Pastrez rochiile mele de cand eram slaba pen­tru Apple. As vrea sa nu spuna, a­tunci cand va creste, ca nu am pas­trat rochii frumoase de pe vremea mea pentru ea…

Alte secrete de frumusete?
–  Frumusetea vine din a te simti bi­ne in propria piele. Asta, si un ruj al naibii de rosu.

Asadar, va simtiti confortabil in propria piele dupa cele doua nasteri…
–  Pai, nu as spune asa ceva, daca nu ar fi adevarat.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top