Now Reading
Gwyneth Paltrow: Trebuie sa infrunti starile de rau

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Gwyneth Paltrow: Trebuie sa infrunti starile de rau

Dar faptul ca ati devenit mama v-a dat mai multa incredere in dumneavoastra insiva?
–  Nu am fost niciodata cea mai increzatoare persoana. Iar munca nu mi-a dat acel sentiment de incredere. Pentru mine, familia este factorul care ma tine cu picioarele pe pamant.
Acum insa, ma simt mai puternica, pentru ca nu mai caut sensul vietii. Pe la 20 de ani, am realizat ca nu sunt in stare sa refuz. Ca si cum cineva ma alerga si eu mergeam inainte pana ca­deam lata. Parca nu aveam nici un cuvant de spus. Apoi, l-am intalnit pe sotul meu si am facut un copil si mi-am spus: iata, exista viata si departe de Hollywood si de negativitatea de acolo. Pentru ca eu asta vedeam tot mai des acolo. Apoi m-am simtit tare fericita in calitate de mama si doar atat, timp de trei ani.

Media pare ca celebreaza vedetele care devin mame. Oare de ce?
–  Nu stiu, eu nu citesc revistele despre vedete. Se scrisese, la un moment dat, ca port cu mine nu stiu ce dispozitiv cu care sa aflu unde e Apple in orice moment al zilei. E o prostie.

Cum ii aparati pe copii de paparazzi?
–  Cand eram la Los Angeles, erau paparazzi care asteptau in fata scolii fetitei mele in fiecare zi. Asta mi s-a parut oribil. Cand sunt cu ea si vine unul dintre fotografi si vrea sa o pozeze, o acopar. I-am explicat odata ca fac asta din cauza ca acel domn nu m-a rugat frumos sa il las sa o pozeze. Iar acum cand vede un asemenea personaj spune: „domnul acela nu e prea politicos“.

Oamenii cred ca atunci cand esti celebru si ai copii, se ocupa altii de toate treburile tale. Care e adevarul?
–  Trebuie sa gasesti un echilbru. E dificil. Dar noi avem o fata care sta cu ei si pe care o indragim tare mult. Cand ambii parinti lucreaza trebuie sa existe cineva care sa te ajute.

Inca va impartiti intre Londra si New York?
–  Sunt norocoasa ca pot lucra intre New York si Londra. E combinatia perfecta. Dar mi se pare ca New Yorkul e foarte solicitant pentru co­pii, cu paparazzi si nevoia de a-i imbraca gros, de iarna… Londra e perfecta pentru copii. Am putut sa las tot bagajul lui Moses in spatele unui taxi londonez fara sa am problemele din New York legate de paparazzi si tot restul. Londra e plina de cultura si liniste, e perfecta pentru a creste copii.

Aveti secrete legate de cres­te­rea copiilor?
–  Copiii au nevoie de limite, altfel nu se simt in siguranta. Daca un co­pil simte ca detine controlul, va actiona in consecinta. Pentru ca, la un nivel foarte profund, stie ca depinde de mama si de tata, ca nu poate lua decizii care sa ii asigure supravietuirea. Ca parinte trebuie sa stii sa le respecti personalitatea. Dar trebuie sa stii, de asemenea, ca au nevoie de limite.

Aveti in plan mai multi copii?
–  Nu, va rog! Nu mi-am scos cu totul din minte asa ceva, dar e greu sa fii mama. Sunt ani in care nu prea dormi si zile in care te simti e­pu­i­zata. Si pentru mine sarcina e ce­va greu de dus. Unele femei se simt excelent, eu nu, dimpotriva. Ma simt groaznic de la inceput la final. Mi-e rau la inceput si am stari proaste. Dar o sa vad unde ma duce viata.

Ce credeti despre adoptie?
–  Nu ne-am gandit inca. Ipotetic, de ce nu, nu scot din planuri nimic..

Ce ati mai vrea sa faceti?
–  Visez sa ne mutam pentru un an in Spania si copiii mei sa mearga la o scoala locala de acolo. E greu sa functionezi in alta limba si alta cultura, dar e atat de provocator. Mi-ar placea aceasta provocare.

Foto: Hepta

Vedetele de pe coperta revistei PSYCHOLOGIES:

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top