Now Reading
4 semne că un bărbat este îndrăgostit de tine

4 semne că un bărbat este îndrăgostit de tine

Nu știi dacă este îndrăgostit de tine sau nu? Sincer, ar trebui să fie destul de evident, dar dacă vrei indicii în plus, iată-le…

Citește și:

Oare cum arată bărbatul ideal? 7 trăsături neașteptate

5 trăsături de evitat la un partener de cuplu

 

Te ascultă cu atenție

Știi cât de des împărtășim povestiri complet neinteresante celor din jur? Extrem de des! Ne place să vorbim despre noi însene, iar uneori nu realizăm că povestim prea mult și poate plictisim.

Chiar și așa, o persoană politicoasă te va asculta, va da din cap și… nu va acorda multă atenție celor spuse. Dacă însă un bărbat ține minte poveștile despre rudele tale… deja este prea atent pentru a fi dezinteresat.

Asigură-te, totuși, că nu are o memorie fantastică și reține absolut orice detaliu, chiar și involuntar.

Dar care ar fi șansele? Sunt șanse mai mari chiar să te placă atunci când ține minte detaliile unei conversații sau ultimul diagnostic al bunicii tale.

 

Este capabil să recunoască că a greșit

Și bărbații greșesc… ar putea fi și acesta un titlu de cântec. Ideea este că un bărbat va recunoaște cu oarecare stres că a greșit.

Nu de alta, dar știe că tu ai nevoie de cineva pe care să te poți baza, în care să ai încredere, iar iluzia priceperii absolute e un soi de afrodisiac.

Deci, când greșește, îi e teamă să nu scadă în ochii tăi. Și totuși, un bărbat care își expune vulnerabilitățile este unul mai asumat, iar în egală măsură, să accepte că tu ai dreptate este un semn de iubire.

Opiniile tale sunt valoroase, iar el renunță la încăpățânare atunci când vine vorba despre tine.

 

Este gata să te ajute

Ai nevoie de un instalator, zugrav, șofer? Ori se oferă, ori îți găsește omul potrivit.

Important este că un bărbat îndrăgostit este pregătit să rezolve el anumite probleme, nu să te lase să te descurci de capul tău. Când ai un astfel de bărbat, vei uita cum este să schimbi singură becurile sau unde ai pus ciocanul.

Este modul lui de a-ți demonstra că te poți baza pe el și că știe să își asume responabilități. Totodată, este suficient să îl rogi ceva o singură dată. Nu trebuie să repeți.

Celor care au obosit să amintească la fiecare șase luni soțului să repare câte ceva prin casă, le recomandăm discuții cu acesta, nu repoșuri, nu provocări „poți să faci și tu ceva?”, nu comparații sau generalizări „tu niciodată” și nici eternul „lasă, că mă descurc singură…”

Este o artă și să ai un soț mereu îndrăgostit. Sau, măcar mai puțin aiurit… să nu punem totul pe seama iubirii, nu ar fi corect.

 

Este pregătit de întâlniri cu familia

Știi bărbatul acela interesant și atrăgător cu care ai avut câteva întâlniri grozave, iar apoi el a devenit extrem de ocupat datorită unui job enervant de solicitant? Uită-l.

Un bărbat care este îndrăgostit își va dori să te vadă, să petreceți timp împreună, va fi disponibil și chiar pregătit să vă cunoașteți familia.

Desigur, nu încerca asta chiar de la a doua întâlnire, dar nici nu te entuziasma când îl auzi cum „urăște obiceiurile acelea învechite de a vă cunoaște familiile”…

Fii tu o „tradițională” și caută bărbatul „clasic” care atunci când iubește, știe să își respecte iubita și nevoile acesteia. Excepții sunt cazurile în care chiar nu ai o familie de prezentat. Se poate întâmpla…

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top