Now Reading
Psihopatologia copilului

Psihopatologia copilului

Revista Psychologies
Autor: Linda Wilmshurst
Editura: Polirom, 2008

O carte pentru pedagogi si parinti, pentru medici si pedopsihiatri. Un tratat de specialitate despre tot ce inseamna tulburare psihologica la copil.Psihopatologia copilului, Linda Wilmshurst, Polirom
O carte pentru pedagogi si parinti, pentru medici si pedopsihiatri. Un tratat de specialitate despre tot ce inseamna tulburare psihologica la copil.

Are un lung excurs introductiv: istoric, teorii, influente, are o foarte buna tratare a tulburarii hiperkinetice cu deficit de atentie – ADHD-ul care sperie pe toata lumea –, trateaza tulburarile de comportament alimentar si, ceva foarte important, manifestarile sindromului post-traumatic de stres. Mai contine si referinte privind instrumentele de evaluare a tulburarilor copiilor.

Asadar, e bine sa fie citita de catre orice profesor sau pedagog care este interesat sa-si faca munca bine si care iubeste copiii. De altfel, intreaga colectie de psihologie clinica si psihoterapie de la Polirom contine titluri de mare utilitate si calitate in domeniu..

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top