Now Reading
Învață să ai mai mult optimism

Învață să ai mai mult optimism

Să-ți crești gradul de optimism nu înseamnă să te rupi de realitate și să ai așteptări nerealiste. Iată un instrument simplu și eficient care te va învăța să fii mai pozitivă, mai conectată la tine și la viața ta.

Gândirea pozitivă nu înseamnă magie și nici în exces nu ne ajută prea mult, deoarece ajungem să subestimăm sarcini, situații, oameni, ba chiar să ne supraestimăm pe noi, să ne construim o falsă încredere în sine și apoi să fim foarte afectați de eșecurile ce vor urma.

Citește și:

Lecție de viață: 7 citate celebre despre optimism

3 strategii pentru o doză mai mare de optimism și împlinire

Dar menținerea unui grad sănătos de optimism este mai mult decât indicat!

Ești ceea ce gândești, iar dacă mintea ta e inundată constant de gânduri negre, ajungi să nu mai vezi partea plină a paharului ori, și mai important, să nu realizezi că paharul poate fi umplut oricând.

Pentru a rămâne conectată la toate lucrurile bune și frumoase din viața ta, notează-ți în fiecare zi, înainte de culcare, fiecare aspect al existenței tale pentru care ești recunoscătoare.

Fă asta timp de trei luni și apoi evaluează-te.

Îți garantăm un plus de optimism, mai multă satisfacție a propriei vieți și o sănătate îmbunătățită, întrucât optimismul crește imunitatea.

Foto: 123rf.com

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!