Now Reading
Sienna Miller: Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita

Sienna Miller: Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita

Sienna Miller, actrita

Are o infatisare fragila, parca de (inca) adolescenta nesigura. In realitate, a castigat un proces rasunator impotriva paparazzilor care ii terfeleau intimitatea. Cu osatura fina, de englezoaica sadea, crescuta intr-un cottage umbros, cu lecturi din Shakespeare, Sienna este mai mult decat a vrut, de-a lungul timpului, sa faca din ea presa tabloida.

Sienna Miller este un amestec de rafinament „purely British“ si de simplitate aparent neglijenta dar, de fapt, bine premeditata. Creativitatea ei de femeie careia ii place sa se imbrace bine da tonul unor trenduri. Isi asuma stilul de viata simplu si alegerile nespectaculoase, care o fac simpatica celor care alearga nu dupa senzational, ci dupa calitate. Are doi catei, Porgy si Bess (botezati astfel dupa personajele din opera lui Gerswhin), este ambasadoare a organizatiei Global Cool (pentru „racirea planetei“…), a fost ceruta in casatorie de misteriosul Rys Ifans, caruia i-a dat papucii, crede ca fericirea te face sa arati bine (asta si un pic de bronz) si gateste vegetarian. O mostra de sanatate pe toate fronturile, Sienna Miller.

Ce credeti despre indragostire?
–  Sincer, nu am timp pentru acest gen de activitati. Lucrez non-stop si nu prea am vreme pentru romantism. Dar pentru acest moment al vietii mele, activitatea intensa e satisfacatoare. Imi place cea ce am acum si cred ca, in general, oamenii ar trebui sa se bucure de momentul prezent, nu de ceea ce spera sa aiba pe viitor.

Sunteti mereu senina si fericita. Care este secretul acestei veselii, pe care noi ceilalti nu il cunoastem?
–  Nu e mare chestie sau vreun secret de initiat. Eu cred ca oamenii uita ca ai defecte si imperfectiuni, daca vad ca esti fericita si asta te face placuta celor cu care te intalnesti. Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita.

Cum va mentineti in forma?
–  Cred ca e vorba de atitudinea mea fata de viata cotidiana, in general. Vreau sa am in continuare incredere in ceea ce fac si
sa ma bucur de viata. Credeti sau nu, eu nu prea fac sport si nici nu alerg dupa produse cosmetice. Sincer, nu prea ajung niciodata la sala de fitness. Sunt destul de lenesa.

Sunteti de curand imaginea Boss Orange…
–  Da, e o aroma feminina si sexy.

Editare de Cristina Udangiu
Foto: Hepta

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!