Now Reading
Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, a ajuns anul acesta la a 19-a ediție

Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, a ajuns anul acesta la a 19-a ediție

Unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România, Gala Premiilor Femeia Anului promovează, an de an, valorile autentice. Și anul acesta aducem în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care prin inițiativele lor fac din lumea în care trăim o lume mai bună.

 

De 19 ani, la Gala Premiilor Femeia Anului, revista Avantaje recunoaște și premiază femei care transformă obișnuitul în remarcabil.

Celebrități și persoane publice implicate în activități caritabile, dar și eroine anonime care au reușit să facă din lumea în care trăim una mai bună.

Echipa redacției şi-a făcut o misiune de suflet ca la fiecare ediţie a Galei Femeia Anului, să premieze femei obişnuite cu poveşti neobişnuite. Pentru a încuraja femeile sa lupte împotriva nedreptăţilor cu care se întâlnesc în viaţa de zi cu zi.

Ele alcătuiesc comunitatea femeilor puternice, a femeilor curajoase care nu acceptă verdictul „nu se mai poate face nimic!”

Sunt femei care îşi transformă impasul sau tragedia personală într-o șansă de a schimba în bine viața celor care trec prin situații similare. Sunt cititoarele și userii care ne scriu pentru a ne împărtăși poveștile lor de viață.

Revista Avantaje va premia cele mai merituoase femei ale momentului la Gala Premiilor Femeia anului 2016, pentru 9 categorii, la care au fost nominalizate 45 de femei care s-au remarcat prin realizările lor în decursul anului care tocmai s-a încheiat.

Mai multe detalii despre categorii si nominalizate puteti gasi aici: https://goo.gl/Yzgiyx

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!