Now Reading
Vlad Mirita si invitatii – concert de opera la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau

Vlad Mirita si invitatii – concert de opera la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau

Revista Psychologies

Vlad Mirita, concert


Asociatia Tinerilor din Romania Pentru Cultura si Normalitate (A.T.R.C.N.) organizeaza pe 9 mai, 2009, la Teatrul de Vara din Herastrau, un spectacol extraordinar sub egida „ Asculta, simte, descOPERA!”. Invitat de onoare si gazda evenimentului va fi Vlad Mirita alaturi de care vor evolua nume consacrate ale scenei lirice din Romania si o tinara speranta, precum si invitati-surpriza din muzica pop.

A.T.R.C.N., prin presedintele sau, dna. Carmen Radoslav, propune celor pasionati de muzica de calitate si, in special, tinerior, o serie de evenimente culturale care sa promoveze artistii romani de valoare, acest spectacol fiind primul dintr-o serie de astfel de manifestari. Cu o bogata experienta in organizarea unor evenimente culturale precum Zilele Europei la Bucuresti, 2008, numeroase spectacole de teatru, lansarea albumului „90 de cuvinte pentru Romania” si multe alte initiative care nu doar ca se adreseaza tinerilor, dar presupun implicarea lor activa, ca voluntari, A.T.R.C.N. doreste sa atraga atentia spre un gen muzical mai accesibil decat cred cei care nu au beneficiat de o educatie muzicala: opera.

Spectacolul va beneficia de participarea unei orchestre formata din 80 de instrumentisti tineri, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, si a corului de camera Accoustic, care vor acompania prestatia lui Vlad Mirita, a Mariei Jinga si a lui Iordache Basalic alaturi de mai tinerii lor invitati. Cunoscut publicului larg ca finalist, alaturi de Nico, al galei nationale a concursului Eurovision 2008, Vlad Mirita se mindreste cu un repertoriu liric bogat, cel mai recent succes al sau fiind chiar debutul pe scena Operei Romane, in rolul Alfredo Germont din “Traviata” de Giuseppe Verdi, la inceputul acestui an. Invitata de onoare va fi si Ramona Badescu, nu in rol de prezentator asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, ci interpretind un duet cu Vlad Mirita.

Beneficiind astfel de parteneriatul cu Teatrul de Revista „Constantin Tanase” si de sprijinul unor sponsori inimosi, spectacolul va avea intrarea libera, fiind asteptati 2.500 de spectatori.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!