Now Reading
Scarlett Johansson: Am talent pentru viata intensa

Scarlett Johansson: Am talent pentru viata intensa

Revista Psychologies
Scarlett Johansson, Melanie Johansson, mama
Pentru Scarlett, cea mai buna prietena si cel mai eficient agent este mama ei, Melanie.
Scarlett Johansson, Vanessa Johansson, sora
Sora ei, Vanessa Johansson, este si ea actrita, dar filmografia lui Scarlett „o complexeaza“.
Scarlett Johansson, Hunter Johansson, frate, geaman
Mai are un frate, Hunter, nascut la cateva minute dupa ea. Un geaman cu care spune ca se intelege „bestial”.

Ati realizat foarte multe lucruri in cariera dvs. intr-un timp destul de scurt. Ce impact poate avea acest lucru asupra vietii personale a unui actor?
Mama mea este mult mai preocupata de asta decat sunt eu! Imi place sa lucrez si ma straduiesc sa fac totul cat se poate de bine. Pentru mine, jocul este o aventura minunata – cati oameni au un asemenea job care sa ii duca peste tot prin lume?!

In plus, ii apreciez pe toti oamenii incredibil de talentati cu care am avut ocazia sa lucrez, ca Woody Allen, Javier Bardem, Penelope Cruz, Natalie si Eric. Nu este numai o onoare sa lucrez cu ei, ci si o experienta fascinanta in general, pentru ca devii parte a acestui proces creativ din ca­re inveti atat de mult. Nici nu s-ar putea mai bine.

Intotdeauna ati fost foarte sigura pe dvs. insiva. De unde vine asta?
Mama mea este cea care m-a incurajat intotdeauna sa fiu eu in­sami si sa privesc viata cu in­draz­nea­la. Faptul ca am crescut la New York si mi-am inceput cariera mai devreme decat alti oameni m-a ajutat sa fiu mai atenta si mai refle­x­i­va. Am visat sa fac parte din a­cest business inca de mica, asa ca fiecare pas inainte in cariera mea mi-a dat si mai multa increde­re in mine, astfel ca mi-am dat sea­ma ca pot reusi si pot avea san­sa sa duc o viata foarte interesanta.

Credeti ca uneori ii intimidati pe cei din jur?
Ma indoiesc! Doar sunt prea scun­da! Dar crescand in New York ajungi sa-ti dai seama cand e cazul sa iti sustii cauza si sa nu te lasi intimidat de ceilalti. Nu poti trece prin toate auditiile, competitiile si situatiile prin care trece orice actor fara sa in­veti sa te aperi si sa ai o anumita doza de in­credere in tine. Nu-mi place sa vad oameni dati la o parte si intotdeauna sunt alaturi de prietenii mei, pentru ca eu nu sunt atat de usor de speriat. Si e dificil sa dezvolti relatii personale atunci cand esti pe fuga.

Asadar, faci tot posibilul sa le pa­strezi pe cele pe care le ai. Dar, ori­cum ar fi, nu e niciodata nici sim­plu si nici usor sa ai o relatie si e firesc sa apara complicatii atunci cand nu petreci atat timp cu partenerul pe cat ti-ai dori. Asadar, trebuie sa gasesti pe cine­va care sa accepte si sa inteleaga ca, din cand in cand, esti implicat in proiecte diferite in diverse parti ale lumii, dar ca el este la fel de valoros pentru tine. Cam acesta este stilul de viata pe care il ai ca actor, cu plusurile si minusurile lui.

Ce ati invatat din relatiile pe care le-ati avut de-a lungul anilor?
Am gresit, mi-am invatat lectia, apoi mi-am revenit. Cred ca este vorba de intelegerea corecta a dinamicii unei re­la­tii. Eu sunt destul de ta­nara. Am sentimentul ca mai sunt inca mul­te lucruri pe care trebuie sa le des­copar la mine insami – de exem­plu, nevoile mele si felul in care a­ces­tea se vor potrivi sau, dimpotri­va, vor intra in conflict cu cele ale par­tenerului meu.

Toata lumea tre­ce prin aceleasi experiente si, din pacate, situatia nu devine mai u­soa­ra pe ma­sura ce te maturizezi. Cred ca totul se reduce la a gasi pe cineva cu care sa te potrivesti din mai multe puncte de vedere si cu care sa poti fi deschis.

See Also

Va implicati mult in politica. De ce?
A fost minunat sa vorbesc despre Barack Obama. Ma intereseaza politica, vorbesc destul de liber despre ceea ce cred. Mi-a placut si sa-i vad pe toti acei tineri care isi concentrau for­te­le pentru un scop. In plus, mi-a facut placere sa sun oamenii si sa incerc sa-i conving sa vina sa voteze…

Adaptare: Claudia Cosma
Foto: PHOTOLAND / Corbis – Ruven Afanador; GULIVER/ Wire Images; HEPTA

Vedetele de pe coperta revistei PSYCHOLOGIES:

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top