Now Reading
Revista Psychologies, ediția martie 2018

Revista Psychologies, ediția martie 2018

Avatar photo

Ediția de martie Psychologies te așteaptă la punctele de vânzare a presei.

Banii sunt ca sexul, uneori se termină repede. Cum să-ți gestionezi corect banii? Află din revistă!

Din păcate, uneori, familia ne impune ce facultate să urmăm, unde să ne angajăm, ce prieteni să avem, cu cine să ne căsătorim. Efectele sunt foarte serioase, dar putem să punem limite.

Nu ești într-o relație, nu ai aventuri sau un prieten cu… beneficii. Viața ta sexuală e ținta glumelor ce implică pânze de păianjen sau înscrierea la mânăstire. Nu ești singura. Unele femei aleg viața fără sex și chiar ele ne spun de ce.

Egoismul e perceput negativ, dar știai că există și un egoism bun? Noi îți spunem concret ce înseamnă asta și cum să devii egoistă spre binele tău, dar și al celor din jur.

Chiar nu găsești bărbatul potrivit sau ești tu indisponibilă emoțional? Uneori problema e la tine, important e să o conștientizezi și să o rezolvi.

Nu aștepta ziua de mâine, de luni, de salariu sau bărbatul perfect (care oricum nu există)! Fă-ți tu singură viața frumoasă. Care sunt pașii? I-am descris în Psychologies martie.

Citește dosarul special dedicat femeilor! Cum te simți când jonglezi cu atâtea roluri (mamă, soție, femeie), ce înseamnă să fii o mamă bună, dar și să nu uiți de tine.

Mama perfectă nu există, însă unele mame ne marchează atât de rău existența încât petrecem ani buni în terapie ca să ne „reparăm“. Despre ce fel de traume vorbim și cum ne afectează ele… vezi în revistă.

Știai că există mai multe tipologii de mama problemă? Mama furioasă, anxioasă, obsedată de control, care se sacrifică sau nu e disponibilă emoțional. Ediția aceasta îți prezentăm caracteristicile pentru fiecare tip de mamă în parte și cum își afectează ele copiii.

Vrei să știi care sunt tendințele în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2018? Citește articolul dedicat din Psychologies martie.

La capitolul sănătate luna aceasta analizăm beneficiile postului, dar și cum ținem în frâu sau tratăm alergiile.

 

Lectură plăcută îți dorim!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top