Now Reading
Invitatie in Scotia pentru medicii romani

Invitatie in Scotia pentru medicii romani

Revista Psychologies

Castle Craig, cea mai mare clinica pentru tratamentul dependentei din Marea Britanie, invita profesionistii romani din domeniul sanatatii la Ziua Portilor Deschise din data de 4 octombrie 2013.

Psihiatri, terapeuti, asistenti sociali, medici de familie si alti reprezentanti din sectorul sanatatii publice, precum si jurnalisti din domeniile sanatate si social, au oportunitatea de a observa in mod direct desfasurarea programului de tratament la centrul din Scotia.

Participantii vor vizita facilitatile spitalului si vor discuta cu membrii echipei medicale despre modelul de tratament rezidential practicat la Castle Craig (Modelul Minnesota).

 

Programul zilei include:

● Prezentari si discutii cu directorii programului medical si alti terapeuti.

● Turul unitatii de ingrijire intensiva, al unitatii de ingrijire avansata si al camerei cu oxigen hiperbaric.

● Prezentarea terapiilor specializate si complementare.

● Intalnire cu pacientii si discutii despre experienta in tratament la Castle Craig.

 

Participantilor li se asigura gratuit transportul de la aeroportul international din Edinburgh si cazarea in casa de oaspeti de pe domeniul Castle Craig. ”Multi dintre cei care iau parte la Ziua Portilor Deschise la Castle Craig petrec restul weekend-ului in Edinburgh”, mentioneaza Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Romania.

Castle Craig organizeaza Ziua Portilor Deschise de trei ori pe an, evenimentul din Octombrie fiind ultimul pe anul 2013.

Dr. Gabriel Cicu, psihiatru si psihoterapeut psihanalist la clinica PsyMotion din Bucuresti, a participat la una din editiile de anul trecut si afirma: “Vizita noastra de la Castle Craig a fost o experienta impresionanta. Am avut ocazia sa vedem cum profesionalismul imbinat cu pasiunea dau acea combinatie care genereaza eficienta in tratamentul dependentelor. Pacientii pleaca de la Castle Craig cu credinta ca de acum incolo au capacitatea sa-si domine dependenta si sa-si schimbe viata in bine.”

 

Contact:

Rupert Wolfe Murray

Telefon: 0745 801 896

E-mail: [email protected]

Website: www.castlecraig.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top