Now Reading
Reese Witherspoon – Iubirea este descoperire de sine

Reese Witherspoon – Iubirea este descoperire de sine

Ava si Deacon, cei doi copii ai lui Reese din casatoria anterioara, cu Ryan Phillippe, au avut un rol important. Relatia lor cu Jim, noul sot al mamei, este, de altfel, una foarte stransa.

Indragita actrita in varsta de 35 de ani detine acum rolul principal in Water For Elephants, cel mai nou film realizat de Warner Bros, in care il are ca partener pe Robert Pattinson.

Filmul are la baza un bestseller istoric, povestea unui student veterinar care isi abandoneaza studiile dupa ce parintii lui sunt ucisi intr-un accident de masina si se alatura unui circ ambulant.

Romanul scris de Sara Gruen are in centrul sau povestea lui Jacob Jankowski si experientele sale din timpul calatoriilor cu circul ambulant numit „The Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth“.

Despre film s-a vorbit mult inainte. Stand insa de vorba cu Reese, este limpede ca, dupa zeci de filme blockbuster, rolul ei este, inainte de toate, cel de mama a doi copii minunati: Ava, 11 ani, si Deacon, 7 ani.

Acum, dupa ce si-a refacut viata alaturi de Jim Toth, Reese se gandeste sa-si mareasca familia. Acesta este basmul zanei Reese, care, orice s-ar int¢mpla, va avea, se pare, un final fericit…


Cum este relatia cu noul dvs. sot, Jim Toth, avand in vedere faptul ca lucrati in aceeasi breasla?


Reese Witherspoon:
E bine sa fiu cu cineva care imi intelege cariera, dar nu se cufunda el insusi in ea.

Toate relatiile mele au fost minunate si pline de semnificatii, dar aceasta are o dinamica diferita.

Stim ca sunteti o mama dedicata copiilor dvs., fiicei si fiului dvs.. Va vedeti avand mai multi copii, in viitor?
R.W.: Da. Mi-ar placea. Fiul si fiica mea reprezinta tot ce e mai frumos intr-o zi, pentru mine – ma trezesc dimineata ca sa fiu cu ei, sa le dau sa manance, iar acum, ca sa facem filme.

Am auzit ca va plac duminicile.
R.W.:  Intr-adevar. Intotdeauna mi-au placut duminicile, ma scol si pregatesc prajituri pentru Ava si Deacon. Ce poate fi mai placut?

Citeste continuarea articolului in revista Psychologies, editia iulie-august 2011

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!