Now Reading
Descoperă exclusivitățile din VIVA! de Mai

Descoperă exclusivitățile din VIVA! de Mai

Ediția de mai a revistei VIVA! o aduce pe copertă pe Inna. De data aceasta, fotografiile au fost realizate de către iubitul ei, celebrul fotograf John Perez, care a surprins-o în ipostaze senzuale pe Playa Negra, în Costa Rica. Inna ne-a acordat un interviu sincer despre viața solicitantă de artist de talie internațională, dar a preferat să lase loc interpretărilor atunci când a fost întrebată dacă John este cel care va fi tatăl copiilor ei.

 

 

Andreea Bălan a ales plajele din Los Angeles pentru o ședință foto fierbinte, la fel ca soarele californian.

Cu cine a rămas acasă micuța Ella cât părinții ei au fost plecați în Statele Unite, unde s-au și căsătorit, ce fel de mamă este Andreea și ce crede despre celebritate cea care a crescut practic pe scenă puteți afla din interviul acordat în exclusivitate pentru revista VIVA!

Tot în exclusivitate este și interviul cu Vin Diesel. Actorul din blockbusterul “Gardienii Galaxiei” ne-a dezvăluit ce anume l-a determinat să accepte rolul copacului-erou Groot, considerat de mulți cel mai misterios personaj din universul cărților de benzi desenate Marvel, și la ce ar trebui să ne așteptăm de la “Gardienii Galaxiei 2”.

Descoperă un material cu Paris Jackson, noua revelație a modei. După ce ani de zile s-a luptat cu depresia, drogurile și tentativele de sinucidere, frumoasa fiică a lui Michael Jackson a surprins pe toată lumea printr-o revenire spectaculoasă.

La mare, la munte sau ai prefera un city break într-un oraș încărcat de istorie? Indiferent ce ai alege pentru minivacanța de 1 mai, am selectat pentru tine locurile ideale în care să te bucuri de preparate delicioase și o atmosferă de vis alături de gașca ta de prieteni.

Și pentru că tot vorbim de vacanță, ce ai spune de o plimbare pe Marele Zid Chinezesc? Chiar dacă nu poate fi văzut de pe Lună, așa cum spune legenda, acesta este cu siguranță una dintre marile minuni ale lumii.

Dacă iubești natura și preferi destinațiile mai puțin aglomerate, îți propunem Machu Picchu, Sri Lanka sau Sa Pa.

VIVA! de Mai este diponibilă, din 1 mai, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Poți cumpăra revista și împreuna cu un cadou, la numai 12,9 lei: loțiune micelară Ivatherm.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top